150 perces egykomponensű gyantaékszer készítő workshop Tildivel (‘B’ modul)

Írta
Téma Hírek, Tanfolyamok
Kipróbálnád a gyantaékszer készítést, de nem akarsz egy egész éjjelt várni az eredményre? Gyere el a workshopom-ra, próbáld ki az egykomponensű gyantát. Garantáltan 150 perc elteltével egy trendi ékszer szettel a tarsolyodban távozol: a workshopon készült ékszerek.
A workshopok  vasárnap kerülnek megtartásra 12:30-15:00-ig
Aktuális tanfolyamok:
május  12.-én 12:30-15:00-ig
             26.-án  12:30-15:00-ig
Alap tanfolyam “B” modul: nikkelmentes fémalapra építjük és díszítjük a gyantát. (díszítőanyagok: fa, termés, szárított virág, csillám, festék, kagylópor, ásványok, stb.)

A TANFOLYAM DÍJA
:5500.-Ft 

További kedvezményekhez juthatsz, ha az egész napos kurzust választod, az A és B modult egy napon végzed el (délelőtt a szilikonformás, délután pedig a fémalapra épített) a két modul ára 11000.- Ft, ebből 500.- Ft kedvezményt adunk, így az ár: 10500 Ft lesz, ha még hozol magaddal valakit, további 500-500.- Ft kedvezményben részesültök: így a két modul már csak 10000 Ft fejenként
 
FONTOS!!! BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES A TANFOLYAMRA: a tildidekor@gmail.com e-mail címen, a jelentkezés akkor válik véglegessé, ha megkaptad a visszaigazoló emailt tőlem.
Választható szettek:
A: fémlapra épített medál, és bedugós fülbevaló,
B: medál és gyűrű,
C: fülbevaló és gyűrű,
D: két darab medál

A TANFOLYAM HELYE:

A KHCS klub teremében: 1107 BUDAPEST, CEGLÉDI ÚT 15/D

Megközelítés autóval az Üllői út-Ceglédi út-Bihari u.-Balkán utca ( parkolás ingyenes). Tömegközlekedéssel: 1.) Kőbánya-alsó majd a 3-as villamossal a Fertő utca / Bihari utcai megálló, onnan gyalog kb. 8 perc 2.) 1-es villamos (Vajda Péter u.-Könyves Kálmán krt sarok), átszállás a 99 busz-ra Hízlaló tér felé, onnan 3 perc gyalog a Ceglédi utca bal oldalán található az épület! 3.) M3 metró -Pöttyös utcai megálló, onnan 15 perc gyalog: Haladjon északkelet irányába a(z) Üllői út/4. út felé (110 m) -Forduljon balra Szárnyas u. irányába(32 m)- Forduljon jobbra, a következő útra: Szárnyas u. (150 m)- Forduljon jobbra, a következő útra: Zágrábi u.(59 m)- Forduljon balra, a következő útra: Gém u. (450 m) – Folytassa az utat erre: Hizlaló tér (32 m) – Forduljon jobbra ezen maradva: Hizlaló tér (19 m)- Folytassa az utat erre: Ceglédi út- a cél a bal oldalon lesz.

A gyantáról rövid ismertető:
Ez a fajta gyanta un. egykomponensű akril gyanta. Mivel egykomponensű, egyből felhasználható, nem kell kikeverni. A gyanta uv fényre köt, nem levegőre mint az epoxi gyanta, ezért a kötési idő rendkívül rövid. A gyanta nem mérgező, sem a használat, sem a kötés alatt, nem szükséges védőfelszerelés. A tanfolyamot 9 éves kortól gyerekek is látogathatják. Mivel uv fényre köt, ezért csak kis felületre tudjuk alkalmazni, a rétegeket egymásra építjük. A gyantába sok féle anyagot felhasználhatunk díszítő anyagnak: üveget, követ, ásványt, terméseket, szárított virágokat, csillám és pigment port, különböző vékony műanyag díszítőket. Színezni alkoholos bázisú festékkel( átlátszó marad) vagy pigment porral ( telt színűvé válik) lehet. A fém felületen tökéletesen megtapad, a későbbiekben sem válik el.
150 perces gyanta ékszerkészítő tanfolyam
Recommended Posts