Készítsd el saját esküvői csokrodat/örökcsökrodat/asztal díszedet workshop

Írta
Téma Hírek, Tanfolyamok

A tanfolyam két napból áll:

első napon  megtanuljuk a csokrot alkotó virágok elkészítését (6  féle virág technikáját mutatom meg), a rendelkezésre álló idő alatt ezeket gyakoroljuk.. A csokorhoz kb. 30 db virág fej szükséges,  a virágokat a tanfolyam két napja közötti időben kell elkészíteni, melyhez az egységcsomagokat a tanfolyam első napján rendelésre bocsájtom, ebben minden munkadarab, az elkészítésükhöz a leírást megtalálható ( ha valaki elakadna, akkor messengeren, skype-n, telefonon  keresztül tudok segítséget nyújtani).

Majd a következő héten, a tanfolyam második napján pedig a csokor alapot készítjük el és összeállítjuk a csokrot. Ráadásként egy vőlegény kitűzőt készítünk.

Első  napon: 10-14 tart a tanfolyam

Második napon: 10-12 óráig tart a tanfolyam

A tanfolyam időpontja: jelenleg csak Dunavarsányban egyéni foglalkozások, az időpont megbeszélés kérdése
A tanfolyam helye:
2336 Dunavarsány, Széchenyi u. 13.

.

A csokor leírása:
a virágokat selyemből, zsorzsettből, csipkéből, tüllből és muszlinból készítjük: kb  16 fej nagy rózsából, és 15 bimbó/lapos virágfejből készül.  Díszíthető még szvarovszki gyöngyökkel, vagy strasszokkal

a csokrok színe szabadon választott
Mérete: fogórész 30 cm
virágfej átmérő: 26 cm, magasság: 16 cm

A tanfolyam díja: 18500.–
“Hozd el a barátnőd, koszorúslányod, húgod, anyukád stb… akció! Minden elhozott tag  10% kedvezményt kap az árból -és természetesen Te is :)

A tanfolyam helye:

2336 Dunavarsány, Széchenyi u. 13.
Megközelítés: autóval:  M0-51 út ( parkolás ingyenes)
tömegközlekedéssel: vonat (Kőbánya /Kispest-Kunszentmiklós/Tass vagy a Kőbánya/Kispest-Kelebia vonalon, busz: Népliget-Délegyháza vonalon

Jelentkezés a tanfolamra: A tanfolyamra a tilditdekor@gmail.com emailcímen. A jelentkezés akkor válik véglegessé, ha beérkezett hozzánk 3000 Ft jelentkezési díj ( amit a tanfolyam díjában jóvá írunk).

A tanfolyam ára tartalmazza az összes anyagot és eszközhasználatot, de célszerű a saját ragasztópisztolyod elhozni. Természetesen a betétet mi biztosítjuk a ragasztópisztolyba, de igény esetén ragasztópisztolyt is,  illetve az innivalót és a rágcsát.

örök csokor, esküvői csokor dobó csokor

 

 

Recommended Posts