Óriás fejű selyemrózsa készítő workshop Tildivel

Írta
Téma Tanfolyamok

A tanfolyamon selyemből, égetős technikával fogunk egyedi óriás fejű rózsát készíteni.

 

 

Egy óriás rózsát készítünk el, ami a borító képen is látható (alap+rózsafej)

A TANFOLYAM DÍJA :  9900.-Ft
kedvezmény: HOZD EL A……, ha bárkit elhozol magaddal, akkor kaptok 10-10% kedvezményt az árból, így fejenként 8900.-

A tanfolyam 9:30-tól 14:30.ig tart.

FONTOS!!! BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES A TANFOLYAMRA: a tildidekor@gmail.com e-mail címen, a jelentkezés akkor válik véglegessé, ha megkaptad a visszaigazoló emailt tőlem.

A TANFOLYAM LEÍRÁS:
A tanfolyamon elsajátítod az óriás rózsa fej illetve a szár elkészítésének a technikáját. Megtanulod, hogy  tudsz otthon fellelhető anyagokból csokor alapot készíteni. A rózsa szár része felhasználható az örökcsokroknál alapként is :)
A tanfolyamon minden anyag és eszköz biztosított, de ajánlott, hogy a saját ragasztópisztolyod hozd el, mivel azt már kitapasztaltad (betétet biztosítok). A felhasznált anyagok nem károsak az egészségre. A foglalkozást gyerekek is látogathatják: ajánlott életkor 12 évtől (mivel ragasztópisztolyt és mécsest használunk).

 

  

 

A TANFOLYAM HELYE:

2336 Dunavarsány Széchenyi u. 13.

1107 BUDAPEST, CEGLÉDI ÚT 15/D
Megközelítés autóval az Üllői út-Ceglédi út-Bihari u.-Balkán utca ( parkolás ingyenes)
Tömegközlekedéssel:
1.) Kőbánya-alsó majd a 3 villamossal a Fertő utca / Bihari utcai megálló, onnan gyalog kb. 8 perc
2.) 1 Villamos (Vajda Péter U.-Könyves Kálmán krt sarok), Átszállás a 99 busz-ra Hízlaló tér felé, onnan 3 perc gyalog, a Ceglédi utca bal oldalán található az épület!
3.) M3 metró -Pöttyös utcai megálló, onnan 15 perc gyalog: Haladjon északkelet irányába a(z) Üllői út/4. út felé (110 m) -Forduljon balra Szárnyas u. irányába(32 m)- Forduljon jobbra, a következő útra: Szárnyas u. (150 m)- Forduljon jobbra, a következő útra: Zágrábi u.(59 m)- Forduljon balra, a következő útra: Gém u. (450 m) – Folytassa az utat erre: Hízlaló tér (32 m) – Forduljon jobbra ezen maradva: Hízlaló tér (19 m)- Folytassa az utat erre: Ceglédi út- a cél a bal oldalon lesz.

További hírek