Új!!! Színes egykomponensű akril gyantával élményfestés Tildivel

Írta
Téma Tanfolyamok

Kipróbálnád a festést, de úgy gondolod nem tudnál egy képet megfesteni? KEZD KICSIBEN!!!
Természetesen a tanult technikát nagy méretben is alkalmazhatod, pl akril festékkel is :)
A workshopon 2 db falapot festünk meg, melyeknek mérete 5*9 cm

A tanfolyam időpontja: hamarosan

A kalapos hölgyet és a pávát festjük meg

Akrilgyanta festő workhsop Tildivel

A tanfolyam díja: 11000 Ft mely tartalmazza a szükséges anyagokat, és eszközöket a két kép elkészítéséhez.Igényehető “a hozd el a…. ” kedvezmény, ha bárkit elhozol magaddal és együtt elvégzitek a tanfolyamot, Te is és a vendéged 500 Ft kedvezményt kaptok a  árból :) Így 10500.- Ft a fejenkénti ár :)

A tanfolyamra bejelentkezés és 5000.- Ft előleg megfizetése szükséges ( a fennmaradó tanfolyam díjat a tanfolyam napján kell megfizetni).  Bejelentkezés: a tildidekor@gmail.com emailcímen.  A jelentkezés akkor válik véglegessé, ha a visszaigazoló e-mailt megkapod,
és az előleg március 20-ig befizetésre kerül.

gykomponensű akril gyantával festés

Színes akrilgyantával festett falapok

A létszám korlátozott: max. 6 fő ( a tanfolyam 3 fő részvételétől kerül megtartásra)

A tanfolyam helyszíne:  1107 BUDAPEST, CEGLÉDI ÚT 15/D
Megközelítés autóval az Üllői út-Ceglédi út-Bihari u.-Balkán utca, Hizlaló tér, Ceglédi utca ( parkolás ingyenes).
Tömegközlekedéssel: 1.) Kőbánya-alsó majd a 3-as villamossal a Fertő utca / Bihari utcai megálló, onnan gyalog kb. 8 perc
2.) 1-es villamos (Vajda Péter u.-Könyves Kálmán krt sarok), átszállás a 99 busz-ra Hízlaló tér felé, onnan 3 perc gyalog a Ceglédi utca bal oldalán található az épület!
3.) M3 metró -Pöttyös utcai megálló, onnan 15 perc gyalog: Haladjon északkelet irányába a(z) Üllői út/
4. út felé (110 m) -Forduljon balra Szárnyas u. irányába(32 m)- Forduljon jobbra, a következő útra: Szárnyas u. (150 m)- Forduljon jobbra, a következő útra: Zágrábi u.(59 m)- Forduljon balra, a következő útra: Gém u. (450 m) – Folytassa az utat erre: Hizlaló tér (32 m) – Forduljon jobbra ezen maradva: Hizlaló tér (19 m)- Folytassa az utat erre: Ceglédi út- a cél a bal oldalon lesz.

A gyantáról rövid ismertető: Ez a fajta gyanta un. egykomponensű akril gyanta. Mivel egykomponensű, egyből felhasználható, nem kell kikeverni. A gyanta uv fényre köt, nem levegőre mint az epoxi gyanta, ezért a kötési idő rendkívül rövid. A gyanta nem mérgező, sem a használat, sem a kötés alatt, nem szükséges védőfelszerelés. A tanfolyamot 9 éves kortól gyerekek is látogathatják. Mivel uv fényre köt ezért csak kis felületre tudjuk alkalmazni, a rétegeket egymásra építjük. Ez a festésnél nagy előnyt jelent, mivel az előző rétegek nem keverednek össze a következő rétegekkel. Illetve az egyes réteket csak akkor kötjük meg, amikor úgy érezzük, hogy tökéletesre sikerült. Ezek a gyanták már színezettek, telt-színűek. A színek ugyan úgy keverhetők egymással, mint ahogy a különféle vízfestékeknél már megszoktuk.

Az előző tanfolyamon a piros ruhás hölgyet ( tetszés szerinti színű ruhában) és a kolibrit festettük meg:

cof

Recommended Posts